Gratis Aanmelden

Ruimdenkende swing fans bezoeken (29)

Koppelwilspelen (29)

Wij zijn nu 4 jaar bij elkaar en we vinden het leuk om nieuwe dingen te proberen. We houden van alles en zijn nog niet veel dingen tegen gekomen die we niet spannend vinden. Nu zoeken we iemand die met ons een rollenspel wil aangaan. Een trio dus.

Maak contact met haar
  1. Naam: Koppelwilspelen
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 05/08/1992
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Ruimdenkende swing fans bezoeken Koppelwilspelen van 29
DominantGoddes (32)
★★★★★
Hoi daar, wij zijn een stelletje waarvan de man de onderdanige neuk slet is en de dame de dominante godin. Wij zoeken een geile man erbij die bereid is zich naar de wensen van Kate te schikken. Je neukt Dion, je laat je neuken door mij of door Dion, net hoe ik het bedenk...
Mooie swingers groepsex
StelletjeSletjes (30)
★★★★★
Jong, heet stelletje, beide onderdanig, beide biseksueel. Op zoek naar een dom die graag eens een stel zou willen domineren.
Mooie liefhebbers daten
TweeIsBeterDanEen (24)
★★★★★
Natuurlijk vind je dit het lekkerste wat je ooit kan overkomen. Twee in de aanbieding in plaats van een. Je bent nu al aan het nadenken over waar je je handen als eerste plaatst of waar je je pik het eerste in wil stoppen? Mooi zo! Zo eentje willen wij hebben. Eentje die lekker passievol op zijn doel afgaat. Spreken we je zo dan?
Geile liefhebbers ontmoeten
DoubleLovers (25)
★★★★★
Hey, wij zijn Dita en Demi, een heet stelletje dat zoekend is naar een leuke, geile man OF vrouw erbij! Zoals je zien kunt is Dita een beetje anders dan een gemiddelde vrouw, ze heeft namelijk een heerlijke forse pik. Die wil ze op jou ook eens gebruiken, dus denk maar niet dat jij alleen met Demi kunt genieten =)
Hitsige amateurs contacteren
LinaEnTom (30)
★★★★☆
Wij zijn Tom en Lina en zoeken een man voor mmv trio. Alles is bespreekbaar.
Ruimdenkende swing fans daten
SandyenMrBig (26)
★★★★☆
Wij zijn een super geil stel en hebben op al heel wat spannende ( openbare ) plekken seks gehad. Mijn vriend is erg groot geschapen ( met regelmaat heb ik mijn mond vol ) en dat is echt een genot dat wil je niet weten. Maar zou het ook weleens willen ervaren met twee mannen.. Of eventueel zelfs een vrouw. Ben jij toevallig opzoek naar een geil stel? Stuur ons een berichtje en wie weet tot snel!
Ruimdenkende koppeltjes opzoeken
Rosan
★★★★★★★★★★
Mijn vaatwasser doet het weer eens niet. Maar ik ga niet nog eens 80 euros betalen voor een reparateur... Liever een handige man die een momentje met mijn borsten accepteert als vergoeding.
Borsten betasten met Rosan
Boutaina
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand mijn fietsband wil plakken. Ik kan dat zelf niet. In ruil wil ik je wel eens lekker aftrekken, maar niet meer dan dat.
Handjob met Boutaina
Marianne
★★★★★★★★★☆
Ik mag van de dokter niet meer tillen, maar ik moet mijn garage wat opruimen om mijn auto erin te kunnen zetten. Wie kan mij helpen? Een beloning in natura zal voor jou zijn.
Pijpen met slikken met Marianne
Jeltsje
★★★★★★★★★☆
Ik zoek hulp bij het opruimen van mijn appartement. Ik ben onlangs geopereerd en kan niet te veel bewegen. Als vergoeding mag je me op bed nemen (ik lig op mijn rug)
Neuken met Jeltsje
© 2024 heteswingers.nl